Servicios de la Residencia universitaria en Barcelona Instalaciones de la residencia universitaria en Barcelona Instalaciones de la residencia universitaria en Barcelona

Residència universitària en Barcelona

La Residència d’estudiants femenina Elisabets, a Barcelona, està dirigida per les Dominiques de l’Anunciata, que fidels al carisma del nostre fundador Sant Francesc Coll, intentem transmetre una educació integral a la joventut, des dels valors humans, solidaris, ètics o espirituals.

La Residència Universitària a Barcelona, Residència Elisabets, ofereix a les joves estudiants un clima adequat que promou l’estudi i ajuda la seva formació acadèmica. Es fomenta la recerca de la veritat a través de l’estudi i el diàleg en bé d’una societat que desitgem que cada vegada sigui més justa, fraterna i solidària.

Volem que en la nostra residència les joves se sentin acollides, acompanyades, valorades i trobin un ambient familiar, que els ajudi en aquesta etapa tan important de la seva vida.

Consulta les nostres  tarifes i tots els nostres serveis  que oferim en la nostra residència universitària ituada en Barcelona

SERVEIS INCLOSOS

Atenció personalitzada 24h

Pensió completa

Habitacions totalment equipades

Servei de bugaderia

Servei de neteja

Assessorament acadèmic

Subministraments inclosos

Altres serveis